dinsdag 6 september 2011

Zand- en waterpret in de Lommelse Sahara
Met alle shows die we inmiddels achter de rug hebben, de vakantie die voorbij is en de vallende bladeren buiten lijkt de zomer alweer ver weg, desondanks zitten de tripjes naar de sahara in Lommel nog vers in mijn geheugen :-)
 
Twee weken vakantie is bitter weinig, helaas kon het dit jaar niet anders omdat ik al een flink aantal dagen opgenomen had (pups, trips naar buitenland,...). Gelukkig was er wel tijd om enkele uitstappen te maken met de honden, de eerste keer naar Lommel gingen Vendetta en Jaws mee, de tweede keer Vendetta, Juno, Drago en Kobra. Telkens vergezeld van mijn zusje Sofie, en in de hoop dat Vendetta als uitstekende zwemmer haar kwaliteiten zou overbrengen op de jonge generatie ;-)


Dat lukte slechts gedeeltelijk... Jaws loopt en speelt graag in het water maar net zoals Arek gaat hij niet verder dan dat hij kan staan. Idem voor Juno, Kobra en Drago hadden de grootste lol en toonden niet de minste angst voor het water, ik vermoed dat het niet lang zal duren voor ook zij aan het zwemmen gaan. Bij aankomst was Drago overmoedig en mispakte zich zwaar aan de diepte van het water, hetgeen hilarische taferelen en grappige (maar onscherpe) foto's tot gevolg had :-))))


Geen opmerkingen:

Een reactie posten