zondag 3 juli 2011

Het laatste weekend van juni.... gezellige BBQ bij Cindy en show in Genk met Nina

     

Met vertraging van maar liefst een week volgt hier dan toch nog een verslag van het afgelopen weekend :-)

Op zaterdag waren we te gast bij Cindy en Dave voor een gezellige barbecue, zij wonen niet ver bij ons vandaan en zijn de gastouders van Riva. José & Eric van Chiaro e Tondo (de fokkers van Riva) waren ook van de partij en kwamen 's namiddags even bij ons op bezoek, hun laatste bezoek was alweer geleden van 2008 en sindsdien is onze roedel flink uitgebreid.

Omdat Jaws het de laatste tijd niet zo makkelijk heeft thuis met teefjes die één na één loops worden namen we hem mee voor wat afleiding. Hoewel Riva later dit jaar gedekt zal worden door Arek was het Jaws die haar alvast een beetje liet wennen aan de aanwezigheid van een reu ;-) De twee hebben zich samen prima vermaakt net zoals wij mensen. De barbecue was heerlijk, het gezelschap super en er werden weer heel wat herinneringen opgehaald en ervaringen uitgewisseld over onze honden. Helaas (zoals altijd het geval is als je het naar je zin hebt) was de avond weer veel te snel voorbij!


 

 


Zondag was er de Grote Prijs van Limburg in Genk, naast Luik de enige show die zo dichtbij is dat ze een thuismatch genoemd kan worden. Er waren in totaal slechts 4 Cane Corso's aanwezig, waaronder Nina, Iron en een reu en een teef uit Nederland.
Voor Nina was het de tweede show sinds ze pups gehad heeft en net zoals op de Raduno onlangs liet ze zich prima neerzetten maar toonde ze weinig enthousiasme tijdens het lopen. Wat heel jammer is want deze hond heeft een bewonderenswaardig gangwerk. Desondanks werd ze 1ste in haar klasse met uitmuntend als beoordeling en sleepte ze zo het CAC&CACIB binnen (kampioenschapspunt). Er wordt nu gewerkt aan Nina's conditie, we hopen dat ze op de volgende show weer als vanouds door de ring zal zweven ;-)
Iron, een zoon van Arek werd 2de in zijn klasse met een uitmuntend, proficiat Bert & Mandy!
Naast de mooie resultaten werd deze dag ook een succes door het aangename gezelschap van Bert, Mandy, Sofie, Cindy, Ward en Jessica :-)

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten