dinsdag 22 maart 2011

Op bezoek bij Jinx, zoon van Arek en MauriZoals afgesproken vertrok ik zondagochtend naar Namen, waar Igor (zijn roepnaam) met baasjes Fabienne en Michel en Jack Russel 'Jack' woont.
We hadden om 10u afgesproken aan het terrein van de hondenclub waar Michel met Igor traint. Igor is nu 10 maanden en zit net als z'n broer Jaws in de puberteit, wat betekent dat z'n oren er bij momenten enkel als versiering lijken aan te zitten ;-)
   
          
Na de training dan eindelijk het weerzien... ik werd enthousiast begroet door deze vriendelijke en sociale reu. Een bijzonder moment waar ik erg naar uitgekeken had, Igor was de eerste pup ooit die naar z'n nieuwe baasjes vertrok en dit weerzien was het eerste sinds zijn vertrek als kleine pup begin juli vorig jaar.Igor was de pup met de witte sokjes en de brede witte streep op de neusbrug, die doorliep tot tussen de ogen. De sokjes en het wit op de neusbrug zijn er uiteraard nog steeds, wat hem een hele zachte uitdrukking geeft, het witte streepje tussen de ogen is inmiddels verdwenen.

Net zoals Jaws zit Igor nog volop in de slungelfase, of 'langpootmugfase' zoals we het wel eens lachend noemen. Wat hoogte betreft ziet het er naar uit dat hij klaar is met groeien, nu breekt de tijd van het uitzwaren aan, ik verwacht dat hij daarvoor ruim z'n tijd gaat nemen en ben heel benieuwd hoe hij er binnen een jaar zal uitzien.        
Samen met z'n Jack Russel maatje leidt Igor een prachtleven, de liefde van hun baasjes voor beide honden is duidelijk zichtbaar. Daarvan getuige mogen zijn geeft je als fokker een gevoel dat niet te omschrijven valt.
  
        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten