dinsdag 15 maart 2011

Fotoooo's - part I: Juggernaut

... en het zijn er een heleboel :-) Ik weet niet waar eerst te beginnen!
Laat ons beginnen met de foto's van de Cane Corso die het verst bij ons vandaan woont, en dat is Juggernaut. Deze zoon van Nina en Castellano woont bij Kristin en haar gezin in Denham Springs, nabij New Orleans.

Kristin en John hadden eerste keuze uit de reutjes en deze werden dan ook 6 weken lang extra vaak gefotografeerd om de keuze voor hen wat makkelijker te maken. Beiden vielen vanaf de eerste foto's al voor Juggernaut en zelf hadden we ook gauw een zwak voor hem, net zoals Hill (baasje van Juggernaut's vader). Op 7 weken werd hij dan ook definitief gekozen en op 9 februari bracht ik hem naar Schiphol, waar hij zijn lange reis naar de Verenigde Staten zou aanvatten. Afscheid nemen van een pup waar je 10 weken lang voor gezorgd hebt... er bestaan prettigere dingen. Gelukkig werd ik vergezeld door mijn goede vriendinnen Hill en Mandy, gedeelde smart is halve smart zegt men, en dat was ook zo!


Daags nadien kreeg ik 's avonds bericht van Kristin dat Juggernaut gearriveerd was, de eerste foto's volgden amper enkele minuten later op facebook. Groot was onze opluchting dat hij veilig en wel bij zijn nieuwe familie aangekomen was, en blij te horen dat ze helemaal in de wolken waren met hem. Hij werd zonder problemen opgenomen door de andere honden, Cane Corso's Mojave, Laila en Bambi.
Inmiddels zijn we meer dan een maand verder en werd Juggernaut gecoupeerd, zoals gebruikelijk is in Amerika. Na een dag een beetje suf geweest te zijn van de narcose liep hij als vanouds weer vrolijk en energiek rond.  En het moet gezegd worden... het staat hem prachtig!
Hoewel hij duidelijk trekjes heeft van mama Nina is Juggernaut zowel in uiterlijk als in karakter het evenbeeld van zijn vader Castellano. 


                   

Juggernaut heeft duidelijk zijn plekje gevonden in het gezin Vega, we zijn er van overtuigd dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat in de Verenigde staten en dat hij mooie dingen zal verwezenlijken in de kennel 'Genesis Cane Corso' van Kristin en John (http://www.genesiscanecorso.com/)


    

1 opmerking: