maandag 14 maart 2011

Helaas...

het weekend is weer voorbij... en een nieuwe werkweek kondigt zich aan :-( Zaterdag was een prachtige lentedag, zo mogen er nog vele volgen want ik ben het druilerige weer meer dan zat... wie niet?! De honden genieten net zoveel van het zonnetje als wij dat doen, het wordt stilaan tijd weer tijd om te starten met het in orde maken van de tuin zodat deze klaar is voor het komende lente- en zomerseizoen. Wat kijk ik ernaar uit om weer tijd buiten door te brengen!

De pups van Vendetta en Arek zijn nu 2 weken oud en groeien als kool. De oogjes zijn inmiddels open en ze zetten ook hun eerste stapjes, weliswaar nog enkel wankel maar o zo mooi en vertederend om te zien. Vendetta verzorgt ze goed, in tegenstelling tot de eerste 10 dagen zoekt ze weer meer toenadering tot ons wat wij prima vinden, het is niet nodig dat ze elke minuut van de dag in de werpkist ligt. Vorige week werden ook de eerste portretfoto's gemaakt, deze zijn te vinden in het album 1 tot 2 weken oud: http://jalbum.net/a/923546/ Vanavond maken we nieuwe portretfoto's, ze veranderen ongelooflijk snel.
Zondag stonden er naast enkele familale verplichtingen ook het eerste puppybezoek op het programma, stuk voor stuk aardige en geschikte mensen die wij graag als toekomstige baasjes voor onze pups zien. Een drukke maar gezellige periode breekt aan :-)

Verder werden er foto's gemaakt van -uiteraard- Jaws, die we vaak lachend 'de prins' noemen, aangezien zijn vader Arek 'koning des huizes' is. Ook mooie foto's van Nina en haar dochter Juno, Mauri die duidelijk lentekriebels heeft. Deze foto's worden vanavond online geplaatst.

Groetjes, en voor iedereen een goede start van de werkweek gewenst,
Katja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten