zaterdag 12 maart 2011

Eindelijk!

Eindelijk... de start van onze weblog! Ik liep er al een tijdje over te denken een blog te beginnen waarop ik makkelijk verhalen, belevenissen en foto's van onze honden kan delen maar zag eerlijkgezegd een beetje op tegen het extra werk dat het met zich mee zou brengen.
Het besluit om er toch eentje te starten, daarvoor is José van Cane Corso kennel 'Chiaro E Tondo' in Nederland gedeeltelijk verantwoordelijk, zij houdt namelijk naast de website ook een blog bij die erg onderhoudend en aangenaam lezen is (http://ikwileencanecorso.nl/blog/)

Deze blog vervangt uiteraard de website niet maar zal in zekere zin wel de pagina 'updates' vervangen, daar zullen nu nog maar slechts kort de aanpassingen + datum gemeld worden die hebben plaatsgevonden. Op de weblog wordt er meer tijd besteed aan verhalen over het reilen en zeilen in onze kennel. Een volledig 'dagboek' bijhouden op de website zou onoverzichtelijk worden en niet onbelangrijk: het zou ook meer tijd kosten en die tijd spendeer ik liever aan de honden :-)
Het menu-item 'blog' zal later vandaag uiteraard ook een plaats krijgen op de website, het is de bedoeling deze up-to-date te houden en zo de mensen op de hoogte te houden, niet alleen over onze honden maar ook de honden die bij ons geboren werden, iets waarin ik op de site helaas niet altijd in slaagde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten