dinsdag 22 maart 2011

Onze pups, alweer 3 weken oud





Of beter gezegd... de pups van
Vendetta en Arek ;-)

De tijd gaat weer sneller dan ik zou willen: het loopt rond, gromt en doet pogingen om te blaffen... ja er zit best wat karakter in deze pups!

 
 Ze zijn gisteren voor het eerst uit de werpkist geweest, wat een belevenis is dat telkens weer. Sommige pups vonden al snel zelf de weg terug naar hun slaapplek, anderen kropen samen in een hoekje waar ze gingen zitten piepen en hadden een beetje hulp nodig ;-)



Na de pap op zaterdag en zondag hebben we besloten deze stap verder over te slaan en ze meteen over te zetten op het vlees dat speciaal voor hen besteld werd. En dat ging er gisteren prima in, helaas nog geen foto's van dit smulfestijn maar die volgen gauw! Ze drinken natuurlijk ook nog steeds bij mama, maar de tijd is nu aangebroken om het zware werk wat te verlichten voor haar. Met het groeien neemt ook de behoefte aan melk/voeding toe en nemen ze veel weg van de moeder. Vendetta eet dan ook als een uitgehongerde wolf, ze ziet er dan ook helemaal niet 'uitgemergeld' uit, gelukkig :-)



Deze week zal er ook gestart worden met het bouwen van een puppren buiten, zodat ze binnenkort, als ze wat groter zijn, ook buiten kunnen spelen.

Nog wat foto's van gisteren, pups 22 dagen oud:






Geen opmerkingen:

Een reactie posten