maandag 6 juni 2011

Een schitterend Hemelvaartweekend...5 vrije dagen in totaal, en prachtig weer op de koop toe! Tijd voor de eerste waterpret van het jaar met de honden. Het weekend startte met een bezoek aan Jack en een trip naar de kust samen met Vendetta zoals eerder al in het blog te lezen was.
Vrijdagmiddag trokken we naar de Sahara in Lommel, deze keer met Arek en Jaws. Voor Jaws de eerste kennismaking met een groot water, van Arek wisten we al dat hij gek is van water zo lang hij de bodem onder z'n poten kan voelen. Jaws ging zonder aarzelen het water in, we kregen hem echter niet aan het zwemmen ;-) Volgende keer nemen we Vendetta of Mauri mee tesamen met hem, deze twee zwemmen als de besten en kunnen Jaws misschien overhalen de 'stap' te zetten ;-)Het werd hoe dan ook een prachtige namiddag, op het strand zelf konden de mannen helaas niet los omdat er een heleboel andere honden losliepen. Na een tijdje zochten we de verkoeling van de bossen op waar ook een waterplas ligt en waar het een stuk rustiger was.


Zaterdagochtend was het de beurt aan de waterratten Mauri en Vendetta, deze keer zochten we het wat dichterbij huis en reden we naar een waterplas in Lummen. Een minder spectaculaire omgeving dan de Sahara, maar dat deed niks af aan de pret die de dames hadden. Ik verwachtte dat ze hun zwemtechniek terug wat onder de knie moesten krijgen maar dat was absoluut niet het geval.


Ook Iron was van de partij, een andere zoon van Arek, samen met baasjes Bert en Mandy. Net als Arek bleek Iron gek te zijn van het water, maar kon hij niet tot zwemmen verleidt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten