zondag 18 augustus 2013

Familiereünie


Twee weken vakantie, en dus tijd om dingen te ondernemen waar we anders moeilijk de tijd voor vinden. Op 14 augustus trok ik met Juno en Wicca naar Hank (Nederland) voor een bezoek aan Hill de Kuijper, de eigenaar van Castellano, vader van Juno en dus grootvader van Wicca.


Alleen al dat bezoek was de moeite waard, maar wat het nog mooier maakt is dat ook Nina (moeder van Juno - grootmoeder van Wicca) in Hank woont! Nina verhuisde vorig jaar naar Hank, na bijna 3 jaar bij ons gewoond te hebben, en geniet nu van haar welverdiende 'pensioen'. Ze wordt er vertroeteld en op handen gedragen door haar baasje Raymond. 


Het was van eind januari geleden dat ik haar voor het laatst zag en net zoals toen was het één en al blijdschap en herkenning. Al had Nina in eerste instantie natuurlijk meer aandacht voor de bezoekers die ik bij me had. Vooral Juno werd uitgebreid besnuffeld, tussen moeder en dochter was er duidelijk herkenning, zo mooi om te zien.

Heel even was er onrust tussen de dames. Wicca vond de inspectie waaraan ze door haar grootmoeder onderworpen werd maar niks en waagde het te grommen, waarop ze meteen gecorrigeerd werd, maar dat vond Juno dan weer niks.
Castellano vond alles prima.En het aantal familieleden dat in Hank woont wordt steeds groter. Een paar straten bij Hill vandaan woont Mea (dochter van Kobra), in het gezin van Bea en Hendrik-Jan.
Ook hier een blij weerzien, deze pittige dame staat nu al haar mannetje in de roedel van 4 Cane Corso's ;-)

  
Meer foto's van deze dag zijn te bekijken in:
http://jalbum.net/a/1397203 (album Honden samen 2013 - deel 2)
http://jalbum.net/a/1397205 (Nina +4 jaar oud)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten