woensdag 8 augustus 2012

Wandeling met Kobra en Kyta

Sinds 30 juli heb ik eindelijk vakantie... een hele maand nog wel. Dus hoog tijd om een aantal dingen te doen die vanwege het gebrek aan tijd steeds maar op de lange baan geschoven werden.
Op 1 augustus gingen Ilse (baasje van Kyta) wandelen met de zusjes. Net zoals met Kai, Kooga en Kulta het geval was werd Kyta het eerste uur volledig genegeerd. Speels als ze thuis is, Kobra week tijdens het wandelen nooit ver van mijn zijde en toonde totaal geen interesse in Kyta.
Kyta is net zo'n waterrat als haar moeder en ging dan ook helemaal uit haar dak in de waterplas. In eerste instantie zette Kobra geen voet in het water, een tijdje later werd ze dan blijkbaar toch aangestoken door het enthousiasme van haar zus en begonnen de twee eindelijk te spelen. Maar, volgens de regels van Kobra, wat een bitch kan dat zijn ;-) Ze gedroeg zich alsof de vijver haar eigendom was maar Kyta liet zich op geen enkel moment intimideren. Bij Kobra bleef de waterpret beperkt tot lopen, springen en af toe haar kop in het water steken maar Kyta zwom en dook regelmatig om grote takken van de bodem te halen. Heerlijk om te zien hoe ze uiteindelijk toch dolle pret hadden samen! Na de wandeling begaven we ons naar het centrum van Diepenbeek om nog wat te eten, de twee dames waren uitgeteld en tevreden.
Kijk ook eens naar het filmpje met daarin Kyta's duikkunsten: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=afsMEKFV00g 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten