donderdag 12 juli 2012

Een mooi stukje natuur


En dat nog wel vlakbij, een kleine tien minuutjes wandelen en we staan in de Wielewaal, een natuurgebied waar verschillende vogelsoorten leven. Je komt er zelden iemand tegen, in elk geval toch niet op de tijdstippen dat wij ons er met de honden begeven.
Zoals tegenwoordig vaak het geval is liet de zon zich afgelopen dinsdag pas laat in de avond zien, ideaal om er nog even met de jongsten, Kobra en Drago op uit te trekken.
De Schotse Galloway runderen zaten tot mijn opluchting deze keer veilig achter de omheining (Arek en ik werden jaren geleden ooit achterna gezeten door zo'n reusachtig exemplaar...).
Dit plekje is bij het vallen van de avond op z'n mooist, de enige geluiden en beweging die je hoort/ziet zijn die van de dieren die zich klaarmaken voor de nacht. En gisteren natuurlijk de beweging van Kobra en Drago die in hun element waren.
Maar genoeg geschreven...er zijn een paar foto's die ik graag met jullie wil delen, geen hoogstaande kwaliteit maar toch goed om een kleine indruk te geven van deze mooie plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten