zaterdag 30 juni 2012

De date van Jaws en Dana
Woensdag waren Jaws en ik de hele dag samen op pad. Ik had een halve dag verlof genomen, Jaws vertrok 's ochtends vroeg mee met me naar het werk, van daaruit zouden we om half elf vertrekken naar de Lommelse Sahara die daar niet ver vandaan ligt. In Lommel hadden we afgesproken met Marielle en Kevin, de baasjes van Dana die natuurlijk ook van de partij was. Dana zal eind dit jaar/begin 2013 gedekt worden door Jaws. De twee hadden elkaar al vaker gezien om show maar waren nog nooit samen gaan wandelen. Tijd om daar verandering in te brengen dus!
Zowel Marielle en Kevin als ik hadden onze fotocamera bij met als resultaat dat we een heleboel prachtige foto's hebben van het koppel. Het feit dat de zon zich niet liet zien mocht de pret niet drukken, het was heerlijk rustig in het bos en aan het water en het werd dan ook een heerlijk ontspannende namiddag.

Dana en Jaws schelen maar een paar dagen in leeftijd. Marielle en Kevin waren al langere tijd aan het uitkijken voor een puppy teefje en hadden al maanden contact met ons toen Jaws en z'n broers geboren werden. Geen teefjes in het nest, en in diezelfde periode werd Dana geboren bij een fokker in Nederland en kwam ze hun pad.Aan het eind van datzelfde jaar werden de pups van Nina en Castellano bij ons geboren, en begin 2011 werden Marielle en Kevin de baasjes van Jaidy (zusje van onze Juno).
Jaws en Dana groeiden uit tot rastypische Cane Corso's met een heerlijk karakter. In de loop van 2011 werden ze geröntgend op HD, beiden met een goede beoordeling als resultaat.


Toen Marielle me begin 2012 vroeg of ze Jaws mochten gebruiken als dekreu voor Dana hoefde er niet nagedacht te worden over het antwoord. Deze honden passen uitstekend bij elkaar en we zijn dan ook heel benieuwd naar het resultaat van deze combinatie dat hopelijk begin 2013 geboren zal worden!

Ayca's (roepnaam Dana) stamboom: http://www.canecorsopedigree.com/modules/animal/pedigree.php?pedid=19475
De website van Dana:  
http://www.canecorsoitalia.nl
Voor meer info over deze combi kan u steeds contact opnemen met de eigenaar van Dana:
Marielle Van Asten - 0031622459896 - info@canecorsoitalia.nl

Een kleine greep uit de vele foto's:
 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten