zaterdag 14 januari 2012

King of Victory Corso Imperium

Deze knappe kerel woont al sinds 11 november vorig jaar bij zijn nieuwe familie maar het ontbrak me tot nu toe aan tijd om hem langs deze weg uitgebreid voor te stellen.

King of Victory Corso Imperium is het nieuwe gezinslid van mijn goede vriendin Hill de Kuijper die ook het baasje is van Castellano (vader van Juno). King, zoals hij genoemd wordt, werd op 5 september geboren in Servië bij Ivan Ristic van de kennel Corso Imperium.

King is een zoon van multikampioen Dok Sangue Magnifica en Arra Corso Imperium. Vader Dok werd gefokt door Branko Blažić van de eveneens Servische kennel Sangue Magnifica en is een zoon van de bekende Dei Dauni Conan en Timoniere Marlotta. Ara werd gefokt door Ivan zelf en is een dochter van multikampioen Viktor Strajano en Reggina Custodi Nos.

King's stamboom is dus erg interessant en we hopen hem in de toekomst in samenspraak met zijn eigenaar in te zetten in onze kennel wanneer een teefje hebben dat een passende match met hem vormt.

Klik hier voor King's volledige stamboom

 


Naast het feit dat King een plaatje is om te zien heeft hij ook een heerlijk karakter. Het is een vrolijke en leergierige pup die het nodige respect heeft voor soortgenoten, niet snel onder de indruk zijnde kende hij toch al snel z'n plek in huize de Kuijper.


 

 
Nadat ik op 13 november persoonlijk kennismaakte met dit kereltje kwam hij tussen kerst en nieuwjaar samen met z'n baasje voor het eerst op bezoek bij ons. Kobra, de jongste van ons stel vond hem meteen interessant en maakte natuurlijk misbruik van haar positie van grootste, maar ik vermoed dat ze bij een volgend bezoek terug de kleinste van de twee zal zijn ;-) 

 
En tot slot een foto van Hill met haar twee knappe kerels, Castellano en King


Geen opmerkingen:

Een reactie posten