zondag 15 januari 2012

Jaws en Cheerful Principessa ValgaiaEind december kwamen Tamar en Ruud bij ons bezoek, deze aardige mensen leerden we kennen tijdens de Dogachtigen show en net voor het einde van het jaar schikte het eindelijk voor ons allevier om eens af te spreken dus kwamen ze vanuit Alkmaar onze kant uit om kennis te maken met onze roedel. Jaws hadden ze al ontmoet op show, in het voorjaar zal hij als alles goed gaat vader worden van hun Nina's eerste nestje. Nina (op stamboom Cheerful Principessa Valgaia) werd op 10 augustus 2009 geboren in Slovenië in de kennel Valgai van Nina (jaja nóg een Nina) en Crt, als dochter van Amico del Petto Bright star en Ciro Degli Elmi.

Jaws had de eerste momenten andere plannen met Nina maar daar was het nog een paar maanden te vroeg voor ;-) Na de nodige koffie en het lekkere gebak meegebracht door Tamar en Ruud besloten we voor het donker werd nog een wandeling te maken met het stel, zalig ondanks het gure en sombere weer. Met 2 fotocamera's werden een heleboel foto's gemaakt, helaas niet allemaal even scherp vanwege het snel donker worden, maar toch zeker de moeite om met jullie te delen:
 Deze banner met vermelding van het geplande nestje werd gemaakt door Tineke Poirot van Amico del Petto (de kennel waar Nina's moeder geboren werd):

Ook op de website van Tamar en Ruud zijn een heleboel foto's te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten