zaterdag 11 mei 2013

Della Porta Dipinta, mei 2013

Dat Italië verslavend is mag wel duidelijk zijn. De prachtige omgeving, het lekkere eten en drinken, de vriendelijke mensen en natuurlijk de mooie Cane Corso's zorgen ervoor dat het moeilijk is er lange tijd weg te blijven.

 
 
Dat deze trip zo snel op de laatste volgde komt omdat een vriendin van me ook graag wou kennismaken met een aantal Cane Corso's in het land van oorsprong. Daar we deze keer zonder hond reisden, werden de 1200km afgelegd per vliegtuig. En Marjan werd allesbehalve teleurgesteld, we beleefden samen een onvergetelijk weekend in het gezelschap van fantastische mensen.


 

Geen hotel deze keer, we verbleven in een studio in Riccione. Een uitstekende keuze en absoluut voor herhaling vatbaar. Met beneden ons een schoenwinkel en aan de overkant een bar waar we tegen spotprijs konden ontbijten hadden we niet beter af kunnen zijn.
Wat het programma betrof, lieten we ons verrassen. Op vrijdagnamiddag werden we door Mariano opgehaald en gingen we mee naar een CAL2 (karaktertest) training 100km verderop. Maar eerst bezochten we Gamon della Porta Dipinta, een 13 jaar oude reu die in de buurt van onze slaapplek woont. Na de training volgde er, hoe kan het ook anders... pizza, en werd de avond afgesloten met twee oude bekenden... Limoncino en Nero Draculino. Samen klonken we op de geslaagde dekking van Kobra door Bruce! 
Ondanks een minimum uurtjes slaap ging het weekend veel te snel voorbij. Op zaterdag brachten we een kort bezoek aan San Marino (waar het net zoals vorige keer slecht weer was!) en brachten tijd door met de honden. Op zondagmiddag woonden we de de officîële CAL 2 test bij van mr. Hannibal.
 
De terugreis op maandag verliep, hmmm... hoe zal ik het zeggen.... een beetje avontuurlijk...?!? Maar 's avonds stonden we dan toch weer op Belgische bodem. Uitgeput, maar ook overenthousiast stapten we weer het 'normale leven' in!

Het volledige album vindt u hier
Geen opmerkingen:

Een reactie posten