maandag 28 oktober 2013

Kleine jongens worden groot...

 
 


Afgelopen zaterdag kreeg ik bezoek van Kathleen en Urak, hier had ik de hele week naar uitgekeken. Het was 6 weken geleden dat ik hen voor het laatst zag (de show in Tongeren), de tijd gaat zo snel!
We zouden gaan wandelen met hem en Maggie die 3 weken jonger is. De ochtend begon grauw en grijs maar tegen de tijd dat Kathleen thuis arriveerde was de lucht blauw en straalde de zon... op bestelling ;-)


Het eerste dat me opviel was dat het 'puppy-gehalte' een stuk minder was, zo goed als verdwenen eigenlijk! 5 1/2 maand oud nu, niet te geloven hoe snel ze op een bepaald moment veranderen, de puppyblik en het wat slungelende lichaam van 6 weken geleden heeft plaatsgemaakt voor een wijze blik en solide lichaam.
Ik ben benieuwd hoe hij er binnen nog eens 6 maanden zal uitzien.
Hij is sociaal, aanhankelijk en welopgevoed. Niet snel onder de indruk, een tikkeltje afwachtend en heel alert & aandachtig.
Hij en Maggie hadden dikke lol samen in de velden, de één deed niet onder voor de ander wat spelen en uitdagen betreft. Constant in beweging, goede foto's maken was onmogelijk. Maar gelukkig zou hij namiddag een paar uurtjes bij ons blijven :-) 

Dat hij Kathleen miste was overduidelijk, hij was amper bij het hek weg te slaan tijdens haar afwezigheid. Maar het moet dan ook gezegd worden dat zij een heel bijzonder effect heeft op honden!


Foto's zijn te vinden in het nieuwe album 'Urak 3 tot 6 maanden oud'
Foto's van Urak & Maggie en Urak & Wicca staan in het album 'honden samen najaar 2013'
(meest recente foto's staan altijd op de laatste pagina's van de albums)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten